Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@05:02:55 GMT

بوی نامطبوع در ورودی دماوند ۳ ساله شد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۰۹۲۳

بوی نامطبوع در ورودی دماوند ۳ ساله شد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: دماوند، شهر تاریخی است، که به واسطه قله دماوند برای همه ایرانی‌ها و بسیاری از مردم جهان شناخته شده است، هرچند قله دماوند در حوزه تقسیمات کشوری این شهرستان قرار ندارد، اما همگان دماوند را با طبیعت زیبا، ارتفاعات سر به فلک کشیده و آب و هوای کوهستانی و خنک آن می‌شناسند.

این شهر تاریخی اما این روزها در معرض آسیب‌های جدی از جمله زمین خواری، کوه خواری، کوه بُری، ساخت و ساز غیر مجاز، تخریب منابع طبیعی و اراضی ملی و… قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلات زیست محیطی که این روزها دماوندی‌ها، به ویژه حاشیه نشینان رودخانه «تارود» و «مشکیجه» را آزار می‌دهد، بوی نامطبوع است، که در بسیاری از مناطق دماوند به مشام می‌رسد.

کاسبان و اصناف دماوندی از این بوی بد که مجبورند، هر روز استشمام کنند، گلایه مندند، در محله «فرامه» شدت این بو آن قدر زیاد است، که طبق شهادت عینی خبرنگار مهر ایستادن حتی چند ثانیه در این محله آزار دهنده است.

فاجعه محیط زیستی؛ رهاسازی فاضلاب در رودخانه‌های تارود و مشکیجه

یکی از اصناف محله «فرامه» در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سلامت مردم برای شبکه بهداشت مهم نیست، آیا خود مسئولین مرتبط با بهداشت مردم این بوی بد را استشمام نمی‌کنند.

وی ادامه داد: بوی فاضلاب کل محیط را در برگرفته و خود فاضلاب در داخل رودخانه «مشکیجه» و «تارود» هدایت می‌شود، که مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت،

یک کاسب دیگر به خبرنگار مهر، می‌گوید: متأسفانه رها کردن فاضلاب در رودخانه سبب شده، تمام درختان گردو پایین رودخانه دچار بیماری قارچی شوند، چرا مسئولین با این معضل برخورد نمی‌کنند، گردو به عنوان سوغات دماوند آلوده شده است.

وی می‌گوید: منشأ این بو باید مورد بررسی قرار گیرد، تمام لوله‌های فاضلاب که وارد رودخانه اصلی می‌شوند، می‌تواند، عامل این بوی نامطبوع باشند.

یکی از شهروندان این منطقه به خبرنگار مهر می‌گوید: منشأ بوی تعفن از فاضلاب‌هایی است که داخل جوی رها می‌شود، متأسفانه فاضلاب بسیاری از خانه‌ها و مغازه‌ها به این جوی‌ها هدایت می‌شود.

بوی نامطبوع گردشگران را آزار می‌دهد

یک کاسب دیگر این محله به خبرنگار مهر می‌گوید: فاضلاب‌های اطراف میدان همه داخل جوی‌ها ریخته می‌شود.

وی می‌گوید: شبکه بهداشت از این بو و وجود چنین آلاینده‌ای با خبر است، مدتی در همین مکان چادر برای فشار خون زدند و خود آنها به خوبی بوی بد را استشمام کردند، ولی نمی دانم چرا با افرادی که فاضلاب‌هایشان را داخل جوی آب رها می‌کنند، برخورد جدی نمی‌شود.

یکی از شهروندان این محله نیز به خبرنگار مهر می‌گوید: تمام فاضلاب‌ها در نهر جاری است و متأسفانه قسمتی از فاضلاب‌ها در بعضی از مغازه‌ها نشتی داشته و بوی بد داخل مغازه‌ها هم استشمام می‌شود.

وی می‌افزاید: میدان امام یا همان میدان فرامه در ورودی شهر دماوند قرار دارد و مسافران و گردشگران در ابتدای ورود به این شهر بوی تعفن استشمام کرده و خاطره خوشی از دماوند نخواهند داشت.

این شهروند می‌گوید: فکر می‌کنم رستوران‌های اطراف، فاضلاب خود را داخل رودخانه رها می‌کنند و متأسفانه کسی پیگیری نمی‌کند، این بوی نامطبوع برای جلوه شهر تاریخی دماوندزیبنده نیست.

محمد فریدی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان دماوند در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که «فاضلاب وارد شده به رودخانه تارود ۳ سال است، به این رودخانه و سپس سد ماملو وارد شده و برای مصارف مردم تهران استفاده می‌شود، چه فکری برای این میکروب‌های ناشی از فاضلاب خانگی شده است»، گفت: معضل اصلی این است، که شهر تصفیه خانه فاضلاب ندارد و رودخانه تارود نیز از داخل مناطق مسکونی عبور می‌کند و حتی احداث چاه جاذب نیز نمی‌تواند از انتقال کامل آلودگی‌ها به داخل رودخانه جلوگیری کند.

وی گفت: راه اصلی احداث تصفیه خانه فاضلاب است، اما به طور موقت واحدهایی که به طور واضح فاضلاب وارد رودخانه می‌کنند را شناسایی کرده و تا یک ماه آینده گزارش اقدامات را ارائه می‌کنیم، در بحث سلامت مردم با کسی تعارف نداریم.

فریدی اضافه کرد: طبق قانون، شرکت‌های آبفا وظیفه جمع آوری فاضلاب را دارند و این وظیفه بر عهده محیط زیست نیست، اما ما پیگیری می‌کنیم، تا سیستم جمع آوری فاضلاب احداث شود.

به نظر می‌رسد، مسئولین دماوند، از فرماندار این شهرستان به عنوان رئیس شورای سلامت این شهرستان تا دیگر مسئولین باید بیش از پیش وجود بوی نامطبوع در ورودی شهر دماوند را جدی بگیرند، البته پیگیری‌های خبرنگار مهر سبب شد، تا رئیس اداره محیط زیست دماوند وعده دهد، تا یک ماه دیگر با احداث چاه‌های جاذب چاره اندیشی موقتی برای این بوی نامطبوع کند، باید منتظر ماند و دید، این اتفاق یک ماه دیگر رخ خواهد داد، یا خیر.

کد خبر 4707492

منبع: مهر

کلیدواژه: بوی نامطبوع شهرستان دماوند فرمانداری دماوند هفته دولت بوشهر قزوین ماه محرم شیراز ایلام گرگان استانداری سمنان شهرکرد خرم آباد اربعین حسینی یاسوج مشهد کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

به گزارش فارس؛ موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

در این خصوص نظرات مختلفی توسط برخی مسؤولان و نخبگان در خصوص تجزیه شهرستان ری و الحاق برخی از بخش‌های این شهرستان به استان‌های جدید شرقی و غربی مطرح شده بود.
مخاطبان فارس با ثبت‌پویشی با عنوان «مردم قیامدشت با الحالق این شهر به استان شرقی مخالف هستند» در سامانه فارس من، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229500 برچسب‌ها وزیر کشور

دیگر خبرها

  • غرق‌شدن اعضای یک خانواده در رودخانه نیاتک شهرستان هیرمند
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • بارش باران و جاری شدن سیلاب ۴ نفر را در مرودشت اسیر مرگ کرد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • پیدا شدن جسد مردی با دست‌و‌پا و دهان بسته در رودخانه اردل
  • غرق شدن کودک کامفیروزی در رودخانه کر
  • تقویت جست وجو‌ها برای پیدا کردن پیکر کودک غرق شده لردگانی
  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود